Gambar Lelaki Curi Dan Cium Seluar Dalam Wanita


Macam-macam perkara dilakukan manusia pada akhir zaman ini.Kadang-kala ada yang sampai tak masuk akal!Misalnya, kejadian mencuri seluar dalam wanita.Mungkin dia teringin nak pakai sebab tak mampu nak beli seluar dalam yang mahal atau berkenan dengan corak seluar dalam itu.

Tapi kalau lelaki yang curi, apa kes?Walaupun kejadian mencuri seluar dalam wanita ini bukan perkara baru yang berlaku di seluruh dunia, namun penulis masih tertanya-tanya apakah yang mereka lakukan pada seluar dalam itu.

Gambar di bawah menyaksikan seorang lelaki berusaha memanjat tingkap rumah yang dipercayai jirannya untuk mencapai dan mencuri seluar dalam wanita.Dah curi tu satu hal, lepas tu pergi bau pula! Gila betul lah.Mungkin dia nak hidu bau sabun kot.Wangi sangat agaknya. Entahlah-mynewhub






Klik LIKE jika anda rasa Perkongsian Ini Sangat Berguna





About putera izman

Selamat Datang Ke Blog Puteraizman.com jika anda rasakan perkongsian ini bermanfaat sila share menerusi button share yang disediakan kepada mana-mana blogger ingin copy artikel ini mohon berikan credit ke blog ini terima kasih.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Catat Ulasan