Orang Gaji Beromen Depan Majikan

Dasar orang gaji tak sedar diri, gaji pun dibayar ada hati nak lawan tokey. Gaji dibayar untuk jadi pencacai, lain yang disuruh lain pulak yang dibuatnya. Syok-syok pulak dia beromen dengan teman lelakinya depan orang tua perempuan (majikannya) yang berkerusi roda tu.

Memang dasar kurang ajar punya pekerja asing dah dibagi kerja dan tempat tinggal buat hal pulak dia. Kalau pun dah miang sangat janganlah sampai tak tau nak menghormati orang tua-bestonefour
.

Klik LIKE jika anda rasa Perkongsian Ini Sangat Berguna





About putera izman

Selamat Datang Ke Blog Puteraizman.com jika anda rasakan perkongsian ini bermanfaat sila share menerusi button share yang disediakan kepada mana-mana blogger ingin copy artikel ini mohon berikan credit ke blog ini terima kasih.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. knape suka post mcm ni??xbest la..

    BalasPadam
  2. tul 2 BlogLeader sebagai iktibar untuk kita semua jangan mudah percaya kepada pembantu rumah.Lagi 1 jangan buat benda tak senonoh cmni kalau dh tak tahan sangat kawin la cepat-cepat

    BalasPadam