putera izman

hanya sekadar perkongsian

.

wanita paling tinggi

Model tertinggi di dunia bernama Amazon Eve dicatatkan memiliki ketinggian 205 sentimeter. Wanita berusia 31 tahun tersebut kini telah pergi ke merata negara sebagai model. Eve mulai dikenali setelah tampil mengenakan bikini di muka depan sebuah majalah pada November tahun lalu. Setelah tampil di majalah tersebut, Eve pun mula dikenali orang ramai.


Wanita yang berasal dari Turlock, California, Amerika Syarikat, itu kini menjadi model sepenuh masa dan juga pelakon. Selain itu, Eve juga bergusti dengan lelaki untuk mendapatkan bayaran US$ 400 per jam. Eve mengakui baka yang berasal dari Jerman dan Belanda menurunkan gen tinggi. “Seluruh wanita di keluarga saya memang tinggi,” ujar Eve. Kerana posturnya yang lebih tinggi, dia sukar mencari kasut untuk dipakai. Dia memakai kasut yang berukuran 14.
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori ilmu dengan judul wanita paling tinggi. Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://www.puteraizman.com/2012/02/wanita-paling-tinggi.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - Ahad, 12 Februari 2012

Belum ada komentar untuk "wanita paling tinggi"

Catat Ulasan

Post Terbaru