pelik budak perempuan tukar jantina

Salam mesra selamat datang ke blog putera izman dot com.Hanya sekadar perkongsian pada kali ini admin ini kongsikan perkara pelik tetapi benar kisah seorang budak perempuan yang bertukar jantina.Bandung -  Seorang kanak-kanak perempuan berusia 5 tahun tiba-tiba berubah kelamin.
Awalnya anak perempuan sulung pasangan Damin (26) dan Rani Marlinda (23) ini lahir seperti anakyang biasa. Memiliki struktur tubuh seperti anak perempuan. Namun ketika  usia 4 tahun, tumbuh penis di kemaluannya.

Ditemui di kediamannya,  anak kecil itu sangat manja di pangkuan ibunya. Mungkin kerana malu,sesekali dia menangis. "Anak saya lahir sebagai perempuan. Waktu lahir pun punya vagina. Keanehan muncul ketika berusia 4 tahun. Di celah-celah vagina ada benjolan seperti penis," kata Rani.

Penis di kelamin , semakin lama semakin tumbuh hingga keluar sekitar 5 cm. Namun untuk buang air kecil, cairan keluar dari lubang kemaluan perempuan.

"Saya pasrah anak saya mahu jadi lelaki atau perempuan sama saja. Saya ikut keputusan doktor," kata Damin yang datang tak lama setelah kedatangan wartawan di rumahnya.-borakkosong
Paling Panas :

Kemaluan Gadis Terkoyak Dirogol Negro Beramai-ramai

Video Gadis Diculik Dan Dirogol 10 orang Bangla

Video Kemaluan Mak Dan Anak Melekat Ketika BersetubuhKlik LIKE jika anda rasa Perkongsian Ini Sangat Berguna

About putera izman

Selamat Datang Ke Blog Puteraizman.com jika anda rasakan perkongsian ini bermanfaat sila share menerusi button share yang disediakan kepada mana-mana blogger ingin copy artikel ini mohon berikan credit ke blog ini terima kasih.
    Blogger Comment
    Facebook Comment